SMAAK VAN MERLET MENU

NOORSE COQUILLE

OP DE BARBECUE GEROOSTERD MET CHAWANMUSHI,
KAVIAAR EN JUS VAN UI MET YUZU CITRUS

 

LANGOUSTINE VIJF GANGEN

GEROOSTERD OP DE PLANCHA
MET TANDOORI BISQUE, BOSPEEN, YOGHURT EN DRAGON

 

IJSSELMEER SNOEKBAARS

OP DE HUID GEBAKKEN,
MET GESTOOFDE ZUURKOOL EN CURRY MADRAS

 

KALFSZWEZERIK ZES GANGEN

GEBAKKEN EN GELAKT, MET MACADAMIANOOT,
SCHORSENEREN EN RAS-EL-HANOUT SPECERIJEN

 

VELUWS REE

GEBRADEN RUGFILET SAMEN MET RODE KOOL,
STERANIJS, KNOLSELDERIJ EN SUMAK KRUIDEN

 

YANGSHUO CHINA

OSMANTHUS, KUMQUAT
EN GROENE OOLONG THEE

 

ZES GANGEN 169

VIJF GANGEN 145

VIER GANGEN 119

___

 

VEGETARISCH MENU

 

BLOEMKOOL

DIVERSE BEREIDINGEN MET RABARBER
VERSE WASABI EN JAPANSE SHISO BLADEREN

 

PETERSELIE WORTEL VIJF GANGEN

GEGELEERDE MOUSSE VAN PETERSELIEWORTEL,
PETERSELIE EN SUDACHI

 

AUBERGINE

MILLEFEUILLE, GECONFIJTE CITROEN,
TOMAAT, BASILICUM EN SOYA

 

AARDPEER ZES GANGEN

ZEEWIER, FURIKAKE EN
ZWARTE WINTER TRUFFEL

 

NOORD-HOLLANDSE KOOLSOORTEN

KOOLRABI, SPRUITJES, ZUURKOOL,
EN ZAANSE MOSTERD

 

YANGSHUO CHINA

OSMANTHUS, KUMQUAT
EN GROENE OOLONG THEE

 

ZES GANGEN 130

VIJF GANGEN 110

VIER GANGEN 90

 

DE MENU’S ZIJN MET VEEL ZORG SAMENGESTELD

GELIEVE TE BESTELLEN PER GEZELSCHAP

 

HEEFT U EEN VOEDSELALLERGIE?

LAAT HET ONS WETEN ALSTUBLIEFT

 

RESERVEER UW TAFEL

Meer ontdekken?