nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Restaurant / Menukaart / Vegetarisch menu

VEGETARISCH MENU MERLET

ROZEN
gemarineerde bietensoorten met rozen, vlierbloesem,
limoen en bloemenhoning

ASPERGES
groene asperges met een voorjaarssalade,
morieljes en truffeldressing

❋ CEVENNE UI
soufflé van gekarameliseerde zoete ui
en saus van sjalot en witte port

❋❋ KOOLRABI
diverse bereidingen van gemarineerde koolrabi
met crème van reypenaer en saus met mosterd

DE NOORDERHOEVE
selectie van biodynamische groenten van de noorderhoeve in schoorl
met rouille, kruidenmousseline en gerookte kardamom

SOLERO EXOTIC
mousse van passievrucht met bospeen en specerijen,
vers tropisch fruit en jus van incabes

 

    Menu 4 gangen: 55,00 euro  
  *Menu 5 gangen: 65,00 euro  
**Menu 6 gangen: 80,00 euro  
   Kaas toevoegen: 15,00 euro