+31 (0) 72 509 36 44

MENU

Nieuws / Foto-expositie Marco Borsato bij Merlet

Elk jaar streeft familie van Bourgonje ernaar om tijdens kunt10daagse Bergen (20 t/m 29 oktober) een mooie invulling in Restaurant Hotel Merlet te hebben. Dit jaar hebben zij zichzelf meer als overtroffen met de prachtige foto-expositie van Marco Borsato. Naast de foto-expositie is er ook de beelden expositie Heart Beats te zien van Michel Poort.

 

“Een intieme sfeer, rauw, rock & roll, vriendschap”

Dit is wat de artiest over wil brengen met zijn expositie. Deze fototentoonstelling bestaat uit 35 unieke portretten van “markante koppen”. Deze zijn gemaakt tijdens de Vrienden van Amstel Live in een intieme setting in de kleedkamer van Marco Borsato.

Zijn deelname aan het programma het Perfecte Plaatje van RTL heeft ons op het idee gebracht om Marco Borsato te vragen voor een expositie.

“Dit is een uiting van een mooie hobby”

De expositie is een uiting van een mooie hobby van Marco Borsato. Wij zijn bijzonder trots dat deze geboren Alkmaarder zijn toezegging heeft gegeven voor het invullen van een mooie expositie. Naast de fototenstoonstelling van Marco Borsato zal er een expositie van beelden van kunstenaar Michiel Poort te zien zijn.

Deze expostitie zal tot einde van december te bewonderen zijn in Restaurant Hotel Merlet.

Kom nadat u de expositie heeft bewonderd heerlijk genieten van, een kop nespresso koffie met speciaal Marco Borsato gebak in de lounge.

 

 

aanmelden voor onze nieuwsbrief?

aanmelden