SMAAK VAN MERLET MENU

 

HOLLANDSE MAKREEL

GEGAARD IN PASSIEVRUCHT MET GARUMSAUS VAN MAKREEL
NORI ZEEWIER EN THAISE BASILICUM

 

VOLENDAMMER PALING

MET WITTE ASPERGE EN SAUS MET VERVEINE
VERRIJKT MET MADAGASCAR VANILLE

 

KREEFT VIJF GANGEN

ZACHT GEGAARD MET GEMBER, PASTINAAK,
TIMUT PEPER EN GRAPEFRUIT

 

ZEEBAARS ZES GANGEN

GEBAKKEN OP DE HUID MET MORILLE PADDESTOELEN,
DASLOOK EN GEFERMENTEERDE GROENE KAMPOT PEPER

 

EEND BEJING STYLE

KROKANTE BORST VAN EEND MET KOMBU ZEEWIER,
HOISIN SAUS EN PERLE IMPERIAL KAVIAAR

 

YANGSHUO CHINA

OSMANTHUS, KUMQUAT
EN GROENE OOLONG THEE

___

 

VEGETARISCH MENU

 

BLOEMKOOL

DIVERSE BEREIDINGEN MET RABARBER
VERSE WASABI EN JAPANSE SHISO BLADEREN

 

PETERSELIE WORTEL VIJF GANGEN

GEGELEERDE MOUSSE VAN PETERSELIEWORTEL,
PETERSELIE EN SUDACHI

 

AUBERGINE

MILLEFEUILLE, GECONFIJTE CITROEN,
TOMAAT, BASILICUM EN SOYA

 

AARDPEER ZES GANGEN

ZEEWIER, FURIKAKE EN
ZWARTE WINTER TRUFFEL

 

NOORD-HOLLANDSE KOOLSOORTEN

KOOLRABI, SPRUITJES, ZUURKOOL,
EN ZAANSE MOSTERD

 

YANGSHUO CHINA

OSMANTHUS, KUMQUAT
EN GROENE OOLONG THEE

 

ZES GANGEN 169

VIJF GANGEN 145

VIER GANGEN 119

 

DE MENU’S ZIJN MET VEEL ZORG SAMENGESTELD

GELIEVE TE BESTELLEN PER GEZELSCHAP

 

HEEFT U EEN VOEDSELALLERGIE?

LAAT HET ONS WETEN ALSTUBLIEFT

 

RESERVEER UW TAFEL

Meer ontdekken?