nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Restaurant / Menukaart / Menu

Traditie en innovatie

mooie producten, bijzondere internationale smaken
een innovatieve Franse keuken

wij zijn altijd op zoek naar de beste producten uit de omgeving,
met het respect voor het dier en alles wat de natuur te bieden heeft

groenten zijn daarin belangrijk omdat ze aangename smaken brengen
en licht verteerbaar zijn

wat telt is het verhaal van een product
de slow food gedachte is er een die goed bij mij past

neem de kakelverse zeebaars van visser Jack
hier aan de Schoorlse kust gevist
of de smaakvolle groenten van Jeroen van boerderij de Noorderhoeve

maar bovenal telt de passie en toewijding van de producent
en de wijze waarop hij met zijn producten omgaat

die passie en toewijding zetten wij voort
als chefs in de keuken van Merlet

hier serveren wij mooie seizoensgerechten
in een werkomgeving vol lef en ambitie

Jonathan Zandbergen en team 

 

 

SMAAK VAN NEDERLAND MENU

**NOORDZEEKRAB
salade van noordzeekrab met crème van blanke walnoten
en anna dutch royal kaviaar

WAGYU, SCHOORLSE DUINEN
steak tartaar met zeeuwse platte oester en kaviaar, lapsang souchong thee,
kappertjesblad en vinaigrette van runderjus

RODE MUL
sashimi van rode mul met dashi van gerookte mul en bottarga
zachtgegaarde rode mul met waddengarnalen en jus de presse

*OOSTERSCHELDEKREEFT
geroosterd op de plancha met rabarber, pastinaak,
verjus en gerookte boter

HOLLANDSE HOENDER VAN DE WALNOOTHOEVE
met hollandse asperge, morieljes, sjalot en jus van hoender
en een klassieke galantine met truffel, artisjok en pistache

LAMBADA
lambada-aardbeien op verschillende wijze bereid
met sorbet van rabarber en mousse van maartse viooltjes

 

4-gangen (zonder gerecht * en **)  69,00 euro

5-gangen (zonder gerecht **)  89,00 euro

6-gangen - 109,00 euro