nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Restaurant / Menukaart / Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

 

 

DE NOORDERHOEVE

selectie van biodynamische groente uit schoorl met rouille, kruidenmousseline en gerookte kardemom

ZEETONG

zilte groenten, oester, anna dutch kaviaar, vinaigrette met dille en gerookte beurre blanc

KREEFT

oppperdoezer ronde, tuinbonen, asperge, verveine en gerookte beurre blanc met lavendel

BEDELAARSLAM pré-salé

speciaal geselecteerd texels lam
21 dagen gerijpt lamsfilet met artisjok en lamsjus met hibiscus
in klei gebakken lamsnek met limoen en vadouvan

ANJOU DUIF

kersen umeboshi, gebakken eendenlever, amandel, vlierbloesem en jus royale met kersenpitten


Gelet op de zorg die wij aan ieder gerecht wensen te besteden, serveren wij vanaf 7 personen een menu.