nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Restaurant / Menukaart / Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

 

OOSTERSCHELDEKREEFT
geroosterd op de plancha met rabarber, pastinaak,
verjus en gerookte boter
half 45 / 75 heel

RODE MUL
sashimi van rode mul met dashi van gerookte mul en bottarga
zacht gegaarde rode mul met waddengarnalen en jus de presse
42

HOLLANDSE HOENDER VAN DE WALNOOTHOEVE
met hollandse asperge, morieljes, sjalot en jus van hoender
en een klassieke galantine met truffel, artisjok en pistache
42

KALFSZWEZERIK
in hooi gegaard en gelakt met eigen jus
met aardpeer en zwarte truffel
42

TAJINE DUIZEND-EN-EEN-NACHT
gratin van knolgroenten met matignon van venkel en paddenstoelen
en 1001nacht-specerijen
35
HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS GRAAG WETEN!