nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Restaurant / Menukaart / Voorgerechten

Voorgerechten

 

WADDENGOUD ZEEBAARS - TOKIO, JAPAN

 

sashimi – met knolselderij van de barbecue, yuzu en gerookte, geperste kaviaar
sushi – met ‘rijst’ van noordzeekrab, ponzu en wasabi
toro – tartaar van zeebaarsbuik met anna dutch gold kaviaar  

 

NOORDZEEKRAB
salade van noordzeekrab met ingelegde rettich, duindoornbes en vintage soja

 
   
LANGOUSTINES   
geroosterde langoustines met doperwt, meiraap, groene appel en ras-el-hanout  
   
FOIE              
gebakken eendenlever met nashipeer, granaatappelmelasse, honingpollen
en vadouvan
 
   
KNOLSELDERIJ  

van de noorderhoeve terug in de klei en gebakken
jus van knolselderij en anna dutch royal kaviaar

 

 

Gelet op de zorg die wij aan ieder gerecht wensen te besteden, serveren wij vanaf 7 personen een menu.