Seizoensmenu Bourgogne

Wij serveren het keuzemenu als lunch tussen 12:00 en 14:00 uur en voor het diner tussen 17:00 en 20:00 uur

3 GANGEN €3500 / 2 GANGEN €2950

 

VOORGERECHTEN

  • Zalmforel met knolselderij, groene appel en basilicum vinaigrette
  • Gerookte eendenborst met aardpeer, abrikoos, walnoot en crème van sinaasappel
  • Gepocheerd ei met spinazie, bloemkool, brioche en zwarte truffel

 

HOOFDGERECHTEN

  • Filet van zeewolf met zuurkool, spruiten, spek en saus met steranijs en bosui
  • Runderwang met rode biet, gebakken roseval en braadjus
  • Soufflé van aardpeer met witlof, ponzu en oude kaas van “De Noorderhoeve”

*SUPPLEMENT FRIET 4.5 / SUPPLEMENT SALADE 4.0

 

NAGERECHTEN

  • Pompoen met gemberkoek en ijs van duindoornbes
  • Ananastaart met aftereight chocolademousse, limoen en ananas-gembersorbet
  • Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood

*MEERPRIJS KAAS 6.0

 

 

HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS WETEN!

Meer ontdekken?