Lunchchkaart

Bekijk hier de lunchkaart met heerlijke gerechten uit de keuken van Grand Café Bourgogne

12:00 - 15:00 uur

BROODJES 

  • Belegen kaas van “De Noorderhoeve” met eiersalade, tuinkers en grove mosterd
  • Huisgerookte zalm met mierikswortelcrème, kappertjes en komkommer
  • Makreelsalade met kruidenmayonaise, komkommer en zilveruitjes
  • Carpaccio met parmezaanse kaas, rucolapesto en pijnboompitjes
  • Wagyuburger (Schoorlse duinen) met briochebrood, bacon en green awesome saus

 

SALADES

  • Caesersalade met ei, tomaat, rode ui, parmezaanse kaas en ansjovisdressing
  • Supplement gegrilde kip en bacon
  • Geitenkaas uit de oven met croutons, Schoorlse weidehoning en pijnboompitjes
  • Carpaccio salade met parmezaanse kaas, rucola pesto en pijnboompitjes
  • Gerookte zalm salade met mierikswortelcrème, kappertjes en komkommer

 

SOEPEN 

  • Tomaat-paprikasoep met zwarte knoflook
  • Pompoensoep met garam masala specerijen

 

HUISGEMAAKTE KROKETTEN 12:00-17:30

  • Schoorlse wagyu runderkroket met mosterdmayonaise
  • Gamba kroket met rouille
  • Bospeen tandoori kroket met yoghurt-limoen mayonaise
  • Supplement kadetje
     

Ook is er een prachtig seizoensmenu te bestellen als lunchmenu tussen 12:00 en 14:00 uur:

KEUZEMENU 3 GANGEN €35,00 / 2 GANGEN €27,50

A LA CARTE GERECHTEN 17:30-21:00


VOORGERECHTEN

  • Terrine van eendenlever met rode biet, appel en brioche                                        15
  • Steak tartaar met serranoham, parmezaanse kaas en truffelmayonaise                    12
  • Gerookte zalm met Amsterdams zuur en mousse van zalm en groene kruiden                   12
  • Carpaccio van heilbot met rettich, groene appel en lavendelmayonaise                    12
  • Buffelmozzarella met groene asperge, avocadocrème en mango chutney                12

 

HOOFDGERECHTEN *alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet

  • Gegrilde entrecôte met zoete aardappel, bospeen, rode ui en jus met sambai azijn           27
  • Confit de canard met aardappelmousseline, rode biet, groene asperge en jus royale         24
  • Filet van zeebaars met limoenrisotto en saus van kreeft en garam masala                24
  • Filet van heek met pomme pont neuf, bospeen en vinaigrette van krab en tandoori  24
  • Parmezaanse kaas kroketjes met couscous, tomaat, maïs en schuim van jalapeño    24

 

NAGERECHTEN

  • Kersen clafoutis met witte chocolade-kwark mousse en ijs van yoghurt en kers                    9
  • Pecannoot brownie met crème van vijg, balsamico en sinaasappel sorbet                   9
  • Gemarineerde aardbeitjes met chocolademousse, munt en aardbei sorbet                 9
  • Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood                                                   12

 

HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS WETEN!