VOORGERECHTEN

  • Terrine van eendenlever met rode biet, appel en brioche                                        15
  • Steak tartaar met serranoham, parmezaanse kaas en truffelmayonaise                    12
  • Gerookte zalm met Amsterdams zuur en mousse van zalm en groene kruiden                   12
  • Carpaccio van heilbot met rettich, groene appel en lavendelmayonaise                    12
  • Buffelmozzarella met groene asperge, avocadocrème en mango chutney                12

 

HOOFDGERECHTEN *alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet

  • Gegrilde entrecôte met zoete aardappel, bospeen, rode ui en jus met sambai azijn           27
  • Confit de canard met aardappelmousseline, rode biet, groene asperge en jus royale         24                  
  • Filet van zeebaars met limoenrisotto en saus van kreeft en garam masala                24
  • Filet van heek met pomme pont neuf, bospeen en vinaigrette van krab en tandoori  24
  • Parmezaanse kaas kroketjes met couscous, tomaat, maïs en schuim van jalapeño    24

 

 

NAGERECHTEN

  • Kersen clafoutis met witte chocolade-kwark mousse en ijs van yoghurt en kers                    9
  • Pecannoot brownie met crème van vijg, balsamico en sinaasappel sorbet                   9
  • Gemarineerde aardbeitjes met chocolademousse, munt en aardbei sorbet                 9
  • Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood                                                   12

 

 

Meer ontdekken?