VOORGERECHTEN

  • Terrine van eendenlever met rode biet, appel en brioche                                        15
  • Zalmforel met knolselderij, groene appel en basilicum vinaigrette                           12
  • Gerookte zalm met Amsterdams zuur en mousse van zalm en groene kruiden         12
  • Gerookte eendenborst met aardpeer, abrikoos, walnoot en crème van sinaasappel   12
  • Gepocheerd ei met spinazie, bloemkool, brioche en zwarte truffel                           12

 

HOOFDGERECHTEN *alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet

  • Gegrilde entrecôte met aardappelgratin en jus met zwarte knoflook                        27
  • Runderwang met rode biet, gebakken roseval en braadjus                                     24                
  • Kalfssukade met aardappel mousseline, bospeen en jus met grove mosterd             24
  • Doradefilet met pandanrijst en saus van pompoen, gember en kokos                      24
  • Filet van zeewolf met zuurkool, spruiten, spek en saus met steranijs en bosui          24
  • Soufflé van aardpeer met witlof, ponzu en oude kaas van “De Noorderhoeve”          24

 

 

NAGERECHTEN

  • Pompoen met gemberkoek en ijs van duindoornbes                                                 9
  • Ananastaart met aftereight chocolademousse, limoen en ananas-gembersorbet         9
  • Bavarois van banaan met tamarinde, chocolade en vanille roomijs                            9
  • Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood                                                   12
Meer ontdekken?