A LA CARTE GERECHTEN

VOORGERECHTEN 

  • Salade buratta met meloen, tomaat, zwarte olijf, pijnboompit, basilicum mayonaise - 16
  • Kalfstartaar met groene paprika,kappertjes mayonaise, paksoi en courgette - 16
  • Zalm, geroosterd, gerookt en tartaar met komkommer, appel en citroen mayonaise - 16
  • Geitenkaasbonbons met komkommer, appel, walnoot en een vinaigrette van verjus - 16
     

HOOFDGERECHTEN

  • Entrecôte met gepofte roseval, courgette, aubergine, tomaat en uienjus - 29
  • Kalfsstaartstuk met krieltjes, doperwt, bospeen, zwarte knoflook en maderajus - 27
  • Tamme eendenbout met rode bietenrisotto, voorjaarsgroenten en gevogeltejus - 27
  • Schelvis met linguine, voorjaarsgroenten, concassé en beurre blanc - 27
  • Heilbot met krieltjes, voorjaarsgroenten, cherry tomaat en beurre blanc met tomaat - 27
  • Witte asperges met krieltjes, zeekraal, doperwt, peterselie, ei en hollandaisesaus - 27
  • Doperwtenrisotto met voorjaarsgroenten, cherry tomaat en fetakaas - 27
    *Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade*

NAGERECHTEN

  • Aardbei met schuim van mojito en yoghurtijs - 11
  • Rabarber met vanille bavarois en amandelroomijs - 11
  • Chocolade-limoen cake met mousse van After Eight en limoensorbet - 11
  • Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood - 15
     

HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS GRAAG WETEN!

 

 

Meer ontdekken?