VOORGERECHTEN
  • Terrine van eendenlever met rode biet, appel en brioche 15
  • Gerookte steurfilet met aardappelsalade, crème van mierikswortel en ponzu 12
  • Gerookte zalm met Amsterdams zuur en mousse van zalm en groene kruiden 12
  • Steak tartaar met misomayonaise, oosterse groenten, sesam en soja vinaigrette 12
  • Knolselderij-truffeltaart met mousse van bloemkool, veldsla, zilverui en zwarte truffel 12
  
 
HOOFDGERECHTEN *alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet
  • Gegrilde entrecôte met aardappelgratin en jus met zwarte knoflook     27
  • Confit d’canard met aardappelmousseline, zuurkool, champignon en jus royale 24
  • Runderwang met rode biet, gebakken roseval en braadjus 24
  • Doradefilet met aardappelmousseline, zuurkool, spruiten, spek en saus van eekhoorntjesbrood 24
  • Filet van heilbot met gekonfijte roseval, spinazie en saus van piccalilly 24
  • Soufflé van aardpeer met witlof, ponzu en oude kaas van “De Noorderhoeve” 24
 
 
NAGERECHTEN
  • Gepocheerde peer met gemberkoek, cremeaux van peer, citroen en perensorbet  9
  • Pancake gevuld met duindoornbes, chocolademousse en sorbet van duindoornbes  9
  • Bavarois van banaan met tamarinde, chocolade en vanille roomijs  9
  • Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood 12
Meer ontdekken?