VOORGERECHTEN

  • Terrine van eendenlever met rode biet, appel en brioche - 15
  • Bisque d’Homard met dimsum van rivierkreeft, aubergine en kruidenmayonaise - 15
  • Vitello tonnato, tartaar en bitterbal van kalfsvlees met piccalilly - 13
  • Makreelfilet met komkommer, kerrie, mosselen en saus van kokos - 13
  • Gamba’s in kataifi, met zoetzure bleekselderij en wasabimayonaise - 13
  • Geitenkaas met couscous, rode biet, appel en pecannoten - 11

 

HOOFDGERECHTEN *alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet

  • Entrecôte met zoete aardappel, bospeen, rode ui en jus met sambai azijn- 27
    supplement eendenlever - 5.5
  • Chuck steak met aardappelgratin, rode biet en jus met balsamico - 25
  • Kalfssukade met aardappelmousseline, peulen, bospeen en madeira jus - 25
  • Zeebaars met aardappelmousseline, zeekraal en beurre blanc met citroen - 25
  • Heek met linguine, groene kruiden en saus van gerookte paling - 25
  • Buffelmozzarella met pasta riso, zwarte olijf, walnoot en saus van tomaat - 20

 

NAGERECHTEN

  • Kersen clafoutis met witte chocolade-kwarkmousse en ijs van yoghurt en kers - 9
  • Crema catalana met chocolademousse en sinaasappelsorbet - 9
  • Citroen-mascarponetaart met blauwe bes, matcha thee en mascarpone ijs - 9
  • Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood - 12

HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS WETEN!

Lunchen bij Grand Café Bourgogne

Geniet in Grand Café Bourgogne van een heerlijke lunch in het sfeervolle Grand Café of bij mooi weer op het zonnige terras. Naast de broodjes, soepen en gerechten op de kaart kunt u met groepen ook kiezen voor het luncharrangement met diverse luxe belegde broodjes en soep van het seizoen.

BROODJES * tussen 12:00 en 15:00

KEUZE UIT WALDKORN, MAÏS OF CIABATTA
Belegen kaas van De Noorderhoeve met eiersalade, tuinkers en grove mosterd - 7,00
Huisgerookte zalm met crème van mierikswortel en komkommer - 8,00
Makreelsalade met kruidenmayonaise, mesclun sla, komkommer en zoet-zure uitjes - 7,00
Carpaccio met Parmezaans kaas, pijnboompit en rucolapesto - 8,00
Ambachtelijke kroketten met mosterdmayonaise - 8,00
Wagyuburger (Schoorlse duinen) met briochebrood, bacon, tomaat, BBQ saus - 12,50

SALADES * tussen 12:00 en 15:00
Caesersalade met ei, tomaat, rode ui, Parmezaanse kaas en ansjovisdressing - 12,50
SUPPLEMENT GEGRILDE KIP EN BACON - 5,00
Geitenkaas uit de oven met croutons, Schoorlse weidehoning en pijnboompit - 12,50

SOEP* tussen 12:00 en 15:00
Vraag aan uw gastheer of gastvrouw naar de soep - 7,50

 

Meer ontdekken?