DINER À LA CARTE

VOORGERECHTEN

Terrine van eendenlever met compote van appel en specerijen met brioche 15

Bisque d’Homard met gamba, aubergine kaviaar, rouille en kruidenmayonaise 15

Steak tartaar met parmaham, avocado en dressing van tomaat 13

Gamba’s met couscous, bospeen en vinaigrette van tandoori 13

Paddenstoelenragout met truffel tapenade en oude Reypenaer in een krokante korst 11

Olijvenbrood, gevuld met camembert, met druivenmost en tapenade van basilicum 11

 

HOOFDGERECHTEN 

*alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet

Entrecôte met roseval aardappel, artisjok en jus van zwarte knoflook 27
supplement eendenlever 5.5

Gekonfijte varkenswang met aardappelmousseline, witlof en rode wijn jus met tijm 24                   

Maïskip, gevuld met duxelles, met knolselderij, pastinaak en gevogelte jus 24

Zalmfilet met linguine, cherry tomaat en saus van venkel en verjus 24

Zeebaars met pasta riso, pompoen, topinamboer en saus van gerookte boter 24

Soufflé van aardpeer met witlof, zwarte knoflook en saus van eekhoorntjesbrood 20

 

NAGERECHTEN

Tonkaboon cremeaux met chocolademousse en bloedsinaasappelsorbet 9

Ananas, gegrild en compote, met gember, limoen en ijs van kokos en seréh 9

Cheesecake met mandarijnencompote en roomijs van Bastogne koek 9

Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood 12

Lunchen bij Grand Café Bourgogne

Geniet in Grand Café Bourgogne van een heerlijke lunch in het sfeervolle Grand Café of bij mooi weer op het zonnige terras. Naast de broodjes, soepen en gerechten op de kaart kunt u met groepen ook kiezen voor het luncharrangement met diverse luxe belegde broodjes en soep van het seizoen.

BROODJES * tussen 12:00 en 15:00

KEUZE UIT WALDKORN, MAÏS OF CIABATTA
Belegen kaas van De Noorderhoeve met eiersalade, tuinkers en grove mosterd - 7,00
Huisgerookte zalm met crème van mierikswortel en komkommer - 8,00
Makreelsalade met kruidenmayonaise, mesclun sla, komkommer en zoet-zure uitjes - 7,00
Carpaccio met Parmezaans kaas, pijnboompit en rucolapesto - 8,00
Ambachtelijke kroketten met mosterdmayonaise - 8,00
Wagyuburger (Schoorlse duinen) met briochebrood, bacon, tomaat, BBQ saus - 12,50

SALADES * tussen 12:00 en 15:00
Caesersalade met ei, tomaat, rode ui, Parmezaanse kaas en ansjovisdressing - 12,50
SUPPLEMENT GEGRILDE KIP EN BACON - 5,00
Geitenkaas uit de oven met croutons, Schoorlse weidehoning en pijnboompit - 12,50

SOEP* tussen 12:00 en 15:00
Vraag aan uw gastheer of gastvrouw naar de soep - 7,50

 

Meer ontdekken?