Voorgaande jaren is het een traditie geworden om tijdens de kunst 10-daagse een spectaculaire expositie te verzorgen.
 
 

Dit jaar zal niemand minder dan fotograaf William Rutten een tentoonstelling verzorgen in Restaurant Hotel Merlet.
 
 
 
Popmuziek
Van jongs af aan was Rutten bijzonder geïntrigeerd door foto’s van artiesten in tijdschriften. En droomde ervan die zelf te gaan maken. Zijn carrière begon met het fotograferen van Het Goede Doel. Hij ging aan de slag voor de Hitkrant en was zodoende veel bij Countdown te vinden. In de jaren negentig was Rutten huisfotograaf van 2 Unlimited en reisde met hen de wereld rond.
 
Down to earth
Als gedreven fotograaf die op een creatieve eigen manier en met oog voor detail fotografeert is hij één van Nederlands bekendste fotografen geworden. Een selfmade man die met zijn down to earth mentaliteit en zijn camera contact maakt met sterren van over de hele wereld.
Tentoonstelling In de tentoonstelling zullen portretten van de grootste sterren van de wereld te zien zijn.
 
Ode aan zijn moeder
ICONS is een ode aan zijn moeder: ‘Door haar heb ik de kans gekregen om mijn eigen weg te kiezen. Haar raad: doe de dingen die je leuk vindt en ga ervoor. Dat doe ik nu nog.’
 
28 oktober
We zijn hard bezig met een spectaculaire invulling van de opening van de expositie welke zal plaatsvinden op 28 oktober 2022. Zet de datum alvast in uw agenda en blijf in Merlet Magazine op de hoogte van de openingsdag.