16 april: Secret Restaurant

Ontdek het culinaire geheim

Ontdek het culinaire geheim in het éénmalige secret restaurant op zondag 16 april aanstaande.

U maakt een reis door Noord-Holland en geniet van een 8-gangenmenu, verdeeld over de mooiste en exclusieve locaties. Prachtige plekken die anders achter gesloten deuren blijven. Er zijn 4 startlocaties verdeeld over Noord-Holland. Op iedere locatie ontvangt u, na het nuttigen van twee gangen, de sleutel tot de volgende locatie. Geniet van een culinaire reis en geniet van een geweldige middag op memorabele plekken.

Voor het secret restaurant zijn wij op zoek gegaan naar de allermooiste locaties. Er is een zoektocht gemaakt door Noord-Holland naar prachtige industriële locaties, exclusieve villa's en woonarken, kastelen, luxe kantoorpanden, agrarische en botanische plekken en we hebben de beste locaties voor u geselecteerd. Diverse personen hebben hun privé locatie beschikbaar gesteld. De heer Klaver van Klaver Makelaardij heeft ons in deze zoektocht geholpen.

U geniet van een uitgebreide lunch aan gedekte tafels, in verwarmde ruimtes en in een unieke setting. Tijdens de secret restaurant tour geniet u van een 8-gangen lunchmenu inclusief een pairing van exclusieve wijnen of een alcoholvrije drankenpairing. De prijs bedraagt 190,00 euro per persoon.

Het is een samenwerking van 4 toprestaurants uit de regio:

  • Restaurant TOV
  • Meijers 2.0
  • Ysbrantz Boutique Hotel
  • Restaurant Hotel Merlet

Reserveer uw tickets voor de secret restaurant tour hier:

Startpunt Bergen

Startpunt Hollands Kroon

Startpunt Koggenland

Starpunt De Beemster