nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
back

Grand Café / Lunchmenu

LUNCHMENU * tussen 12:00 en 15:00
2-GANGEN VOOR 27,00 - 3-GANGEN VOOR 31,50

VOORGERECHTEN
Gamba’s met bospeen, kalamansi en kerrie
of
Coppa di parma met quinoa, meloen en balsamico

HOOFDGERECHTEN
Schelvisfilet met parelcouscous, verjus en saus van venkel
of
Bavette met geglaceerde krieltjes, aubergine, tomaat en jus van zwarte knoflook
SUPPLEMENT FRIET 4.0
SUPPLEMENT SALADE 4.0

NAGERECHTEN
Structuren van perzik met vanille en ijs van citroenmelisse
of
Frambozen-kwarktaartje met limoen, mint en ijs van yoghurt
of
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood
MEERPRIJS KAAS 6.0

 

BROODJES * tussen 12:00 en 15:00
KEUZE UIT WALDKORN, MAÏS OF CIABATTA

Belegen kaas van De Noorderhoeve met eiersalade, tuinkers en grove mosterd 7,00
Huisgerookte zalm met crème van mierikswortel en komkommer 8,00
Makreelsalade met kruidenmayonaise, mesclun sla, komkommer en zoet-zure uitjes 7,00
Carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompit en rucolapesto 8,00
Ambachtelijke kroketten met mosterdmayonaise 8,00
Wagyuburger (Schoorlse duinen) met briochebrood, bacon, tomaat, BBQ saus 10,00

SALADES * tussen 12:00 en 15:00
Caesersalade met ei, avocado, tomaat, ui, Parmezaanse kaas en ansjovisdressing 12,50
supplement gegrilde kip en bacon 4,00
Geitenkaas uit de oven met croutons, Schoorlse weidehoning en pijnboompit 12,50
SOEP * tussen 12:00 en 15:00
Vraag aan uw gastheer of gastvrouw naar de soep 7,50

BITTERGARNITUREN * tussen 12:00 en 22:00
Ambachtelijke bitterballen - per stuk 100
Kaastengels - 8 stuks 7,00
Vietnamese mini loempia’s - 8 stuks 7,00
Gefrituurde gamba’s - 8 stuks 8,00
Oude Reypenaer kaas met grove mosterd 8,00
Charcuterie 8,00
Nacho chips met kaas en jalapeño, crème fraîche en guacamole 7,00
Bruschetta’s met olijventapenade, aïoli en harissa 7,00
Plateau bittergarnituur / plateau bittergarnituur deluxe 13,50 / 18,50