nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
back

Dinerkaart

SEIZOENSMENU BOURGOGNE - 3 GANGEN VOOR 31.50

VOORGERECHTEN
Gerookt rundvlees met couscous, tomaat, avocado en vinaigrette van sambai azijn
of
Bisque de homard met gamba, venkel, foccacia crouton en kruidenmayonaise

HOOFDGERECHTEN
Kalfsstaartstuk met pommes fondant, artisjok en jus met ui en balsamico
of
Heekfilet met linguine, courgette en saus van gerookte paling
SUPPLEMENT FRIET 4.0
SUPPLEMENT SALADE 4.0

NAGERECHTEN
Salade van rood fruit met amaretto, slagroom en vanille ijs
of
Crema Catalana met chocolademousse en sinaasappelsorbet
of
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood
MEERPRIJS KAAS 6.0

 

VOORGERECHTEN
Terrine van eendenlever met vijgencompôte en brioche 15
Bisque d'homard met gamba, venkel, focaccia crouton en kruidenmayonaise 15
Gerookt rundvlees met couscous, tomaat, avocado en vinaigrette van sambai azijn 13
Gerookte zalm met quinoa, komkommer, groene appel en yoghurt-dille dressing 13
Kroketjes van Parmezaanse kaas met tomaat, maïs en jalapeñomayonaise 11

HOOFDGERECHTEN
*alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet
Entrecôte met geglaceerde krieltjes, aubergine, tomaat en jus met zwarte knoflook 27
supplement eendenlever 5.5
Kalfsstaartstuk met pommes fondant, artisjok en jus met ui en balsamico 23
Kalfssukade met aardappelmousseline, bospeen, groene asperge en madeirajus 23
Rode mul met pasta nero, tomaat, paksoi en saus van witte wijn en groene kruiden 22
Heekfilet met linguine, courgette en saus van gerookte paling 22
Buffelmozzarella met couscous, zwarte olijf, walnoot en saus van tomaat 20

NAGERECHTEN
Chocolade-limoencake met ananas en limoen-gembersorbet 8
Salade van rood fruit met amaretto, slagroome en vanilleijs 8
Crema catalana met chocolademousse en sinaasappelsorbet 8
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood 12