Grand Café / Dinerkaart
SEIZOENSMENU BOURGOGNE
3 GANGEN 31.50 / 4 GANGEN 39.00
VOORGERECHTEN
Wildzwijn ham met couscous, bospeen, notencroutons en rode bieten vinaigrette
of
Bisque d’Homard met gamba, aubergine kaviaar, rouille en kruidenmayonaise
TUSSENGERECHT
Gevogelte paté met sjalotten compote en huisgemaakt briochebrood
HOOFDGERECHTEN
Rouleau van haas met aardappelgratin, rode kool, stoofpeer en jus met truffel
of
Kabeljauwfilet met pasta riso, pompoen, topinamboer en saus met gerookte boter
SUPPLEMENT VERSE FRIET 4.5
SUPPLEMENT SALADE 4.0
NAGERECHTEN
Bananenbavarois met chocoladecrumble, tamarinde en vanille roomijs
of
Panna cotta van amaretto met abrikoos en roomijs van dulce de leche en nougatine
of
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood
MEERPRIJS KAAS 6.0
VOORGERECHTEN
Terrine van eendenlever met compote van appel en specerijen met brioche 15
Bisque d’Homard met gamba, aubergine kaviaar, rouille en kruidenmayonaise 15
Wild zwijn ham met couscous, bospeen, notencroutons en rode bieten vinaigrette 13
Rode mul met pasta nero, cherry tomaat en saus van vadouvan specerijen 13
Risotto (optioneel met bacon) met geitenkaas en groene asperge 11
HOOFDGERECHTEN *alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet
Entrecôte met roseval aardappel, artisjok en jus van zwarte knoflook 27
supplement eendenlever 5.5
Confit de canard met aardappelmousseline, zuurkool, spekjes en jus royale 24
Rouleau van haas met aardappelgratin, rode kool, stoofpeer en jus met truffel 24
Kabeljauwfilet met pasta riso, pompoen, topinamboer en saus met gerookte boter 23
Zeebaars met glasnoedels, Oosterse groenten en paddenstoelenbouillon 23
Koningsboleet met pasta riso, knolselderij en saus van eekhoorntjesbrood 20
NAGERECHTEN
Bananenbavarois met chocolade crumble, tamarinde en vanille roomijs 9
Panna cotta van amaretto met abrikoos en roomijs met dulce de leche en nougatine 9
Appel-pruimentaartje met vanille bavarois en roomijs van pruim en armagnac 9
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood 12