nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
back

Dinerkaart

Seizoensmenu Bourgogne - 3-gangen voor euro 29,95

VOORGERECHTEN
Snert met huisgemaakt roggebrood en Zeeuws spek

of

Terrine van vis gevuld met gamba, zalm en makreel

 

HOOFDGERECHTEN
Iberico varken met spitskool, zoete aardappel en jus met ui

of

Skrei met pandanrijst, zoetzure komkommer en tandoori

NAGERECHTEN
Crème brûlée van tonkabonen met abrikoos en ijs van pure chocolade

of

Tarte tartin met crème anglaise en stroopwafelijs

of

Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood
Supplement kaas: euro 5,00

 


HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS GRAAG WETEN!

 

VOORGERECHTEN

Terrine van eendenlever met vijgencompôte en brioche    € 14,00
     
Terrine van vis gevuld met gamba, zalm en makreel   € 12,00
 
Bisque de homard met ravioli van zalm, rouille en aubergine kaviaar   € 14,00
 
Snert met huisgemaakt roggebrood en Zeeuws spek    € 10,00
     
Geitenkaas met rode biet, appel en pistache    € 9,00


HOOFDGERECHTEN

 

 

Ossenhaas met knolselderij, pastinaak, hazelnoot en jus met balsamico    € 26,00
     
Lam, drie bereidingen, met humus, geroosterde groenten en tomaat   € 22,00
     
Iberico varken met spitskool, zoete aardappel en jus met ui    € 22,00
     
Skrei met pandanrijst, zoetzure komkommer en tandoori    € 20,00
     
Portabella, gevuld met pasta riso en saus van eekhoorntjesbrood   € 16,00

 
*alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en roseval aardappel met huisgemaakte mayonaise

DESSERTS

 

 

Ananas met specerijen, kokos en gemberijs    € 7,00
     

Crème brûlée van tonkabonen met abrikoos en ijs van pure chocolade

 

 € 7,00

 
Tarte tartin met crème anglaise en stroopwafelijs    € 7,00
 
Selectie van kaas van Fromagerie Kef met notenbrood    € 10,00