nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
back

Dinerkaart

SEIZOENSMENU BOURGOGNE - 3 GANGEN VOOR 31,50

VOORGERECHTEN
Kalfsmuis, dungesneden, met couscous, ras el hanout en tomaat
of
Filet americain van zalm met augurk, toast en dressing van yoghurt en dille

HOOFDGERECHTEN
Parelhoen gevuld met truffel en walnoot met risotto en gevogelte roomsaus
of
Skreifilet met aardappel-kruidenmousseline, witlof, ham en Parmezaanse kaas
SUPPLEMENT FRIET 4.0
SUPPLEMENT SALADE 4.0

NAGERECHTEN
Notentaart met mandarijn, balsamico en vanille ijs
of
Crème brûlée van Haagse Hopjes met abrikoos en ijs van chocolade
of
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood
MEERPRIJS KAAS 6.0

VOORGERECHTEN
Terrine van eendenlever met vijgencompôte en brioche 14
Bisque de homard met ravioli van garnaal, rouille en aubergine kaviaar 14
Kalfsmuis, dungesneden, met couscous, ras el hanout en tomaat 12
Filet americain van zalm met augurk, toast en dressing van yoghurt en dille 12
Couscous met bospeen, gember en citroen 9

HOOFDGERECHTEN *alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet
Entrecôte met pommes pont neuf, knolselderij, champignon en jus met boleet 27
supplement eendenlever 4.5
Confit de canard met zuurkool, mousseline van aardappel en jus met truffel 23
Parelhoen gevuld met truffel en walnoot met risotto en gevogelte roomsaus 23
Skreifilet met aardappel-kruidenmousseline, witlof, ham en Parmezaanse kaas 22
Zeebaarsfilet met noodles, oosterse groenten en bouillon van dashi 22
Koningsboleet, gebakken, met pasta riso, knolselderij en saus van boleet 18

NAGERECHTEN
Chocoladetaart met mango, banaan en ijs van passievrucht en mango 8
Notentaart met mandarijn, balsamico en vanille ijs 8
Crème brûlée van Haagse Hopjes met abrikoos en ijs van chocolade 8
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood 12