nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
back

Dinerkaart

SEIZOENSMENU BOURGOGNE - 3 GANGEN VOOR 31.50

VOORGERECHTEN


Steak tartaar met piccalilly, groene asperge en zuurdesem


of


Haring op krokant gebakken tramezzini met geitenkaas en yoghurt-dille dressing

HOOFDGERECHTEN


Maïskipfilet met gekonfijte roseval, rode biet, maïs en schuim van dragon

of


Scholfilet met pasta nero, courgette en saus van mosselen en groene kruiden

SUPPLEMENT FRIET 4.0

SUPPLEMENT SALADE 4.0

NAGERECHTEN


Kersen-yoghurt bavarois met kersen en ijs van yoghurt en verveine

of


Chocolade-limoencake met ananas en limoen-gembersorbet

of

Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood

MEERPRIJS KAAS 6.0

 

VOORGERECHTEN

Terrine van eendenlever met vijgencompôte en brioche 15
Bisque de homard met ravioli van zalm, rouille en aubergine kaviaar 15
Steak tartaar met piccalilly, groene asperge en zuurdesem 13
Haring op krokant gebakken tramezzini met geitenkaas en yoghurt-dille dressing 13 Rode bietenrisotto met Amsterdams zuur en groene asperge 10

HOOFDGERECHTEN *alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet


Entrecôte met geglaceerde krieltjes, aubergine, tomaat en jus met zwarte knoflook 27
supplement eendenlever 4.5
Maïskipfilet met gekonfijte roseval, rode biet, maïs en schuim van dragon 20 Kalfssukade met aardappelmousseline, bospeen, groene asperge en madeira jus 23 Scholfilet met pasta nero, courgette en saus van mosselen en groene kruiden 22 Schelvisfilet met parelcouscous, verjus en saus van venkel 22
Buffelmozzarella met couscous, zwarte olijf, walnoot en saus van tomaat 19

NAGERECHTEN

Structuren van perzik met vanille en ijs van citroenmelisse 8
Kersen-yoghurt bavarois met kersen en ijs van yoghurt en verveine 8
Chocolade-limoencake met ananas en limoen-gembersorbet 8
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood 12