nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
back

Dinerkaart

SEIZOENSMENU BOURGOGNE - 3 GANGEN VOOR 29.95

VOORGERECHTEN
Gerookte eendenborst met rode biet, pecannoot en quinoa
of
Gamba’s met pompoen, gember en citroen

 

HOOFDGERECHTEN
Rundersukade met aardappel, parmezaanse kaas, bloemkool en jus met sambai
of
Heekfilet met pasta riso, knolselderij en saus van eekhoorntjesbrood
SUPPLEMENT FRIET 3.5
SUPPLEMENT SALADE 3.5

 

NAGERECHTEN
Appel-pruimentaart met vanillebavarois en ijs van pruimen met armagnac
of
Chocolade met hazelnoot, koffie en zwarte bes
MEERPRIJS KAAS 5.0

VOORGERECHTEN

Terrine van eendenlever met vijgencompôte en brioche    14

Gerookte eendenborst met rode biet, pecannoot en quinoa    12

Bisque de homard met ravioli van zalm, rouille en aubergine kaviaar    14

Gamba’s met pompoen, gember en citroen    12

Biet en quinoa met appel, zoet-zure ui en vadouvan specerijen    9

 

HOOFDGERECHTEN

*de hoofdgerechten à la carte worden geserveerd met salade en friet

Entrecôte met cevenne ui, courgette, aubergine en jus met gepofte knoflook    26

supplement eendenlever    4.5

Eendenborst met bataat, gerookte amandel en gevogelte jus    24

Rundersukade met aardappel, parmezaanse kaas, bloemkool en jus met sambal    20

Heekfilet met pasta riso, knolselderij en saus van eekhoorntjesbrood    20

Rode mul met pasta nero, courgette, tomaat en saus van vadouvan specerijen    20

Gnocchi met ratatouille en schuim van parmezaanse kaas    16

 

NAGERECHTEN

Bavarois van yoghurt met bramen, blauwe bes en yoghurt-bramenijs    7

Appel-pruimentaart met vanillebavarois en ijs van pruimen met armagnac    7

Chocolade met hazelnoot, koffie en zwarte bes    7

Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood    10