nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
back

Restaurant / Menu / Kerstmenu

In het Restaurant serveren wij op 1e en 2e Kerstdag een uitgebreid zes-gangenmenu, Executive chef Jonathan Zandbergen heeft een prachtig menu samengesteld. Indien u dit wenst serveert sommelier Stefan Wierda hier bijpassende wijnen voor u bij. Het Kerstdiner vangt aan om 19:30 uur, wij stellen feestelijke kleding op prijs. De prijs voor het Kerstdiner bedraagt € 125,00 euro per couvert.

Op Eerste Kerstdag serveren wij in het Restaurant tevens een vier-gangen Kerstlunch inclusief een kerstconcert in de nabij gelegen kerk. Na het concert serveren wij een glas Glühwein in de tuin van de kerk. De prijs voor de Kerstlunch bedraagt € 99,50 per couvert. Executive chef Jonathan Zandbergen heeft het volgende Kerstmenu voor u samengesteld:


KERSTMENU 2018
RESTAURANT MERLET

AMUSE MERLET
***
ANNA DUTCH GOLD KAVIAAR
frisse salade van krab en geroosterde coquille
***
WITTE TRUFFEL
truffelcappuccino, royale van eekhoorntjesbrood,
gekarameliseerde witlof, schorseneren en verse truffel
***
KREEFT
geroosterde kreeft met winterpostelein, geglaceerde aardappel,
krachtige saus van kreeftenboter
***
FOIE
gebakken eendenlever met nashipeer, granaatappel, kamille en vadouvan
***
REE
gebraden reerugfilet met knolselderij, gemarineerde rode biet met rozen,
garam masala en eigen jus
***
NOISETTE
chocolademousse met gianduja,
passievrucht, jus van incabes en ijs van hazelnoot

Klik hier voor het Kerstmenu van Grand café Bourgogne