nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
back

Grand Café / The Grand Café team

De bediening staat onder leiding van Marjolein Tilstra en Marije Visser.

Beide dames zijn sinds januari 2017 verantwoordelijk voor het bedieningsteam.

Marjolein is in 2008 bij Merlet begonnen als leerling en is na 3 jaar verhuisd naar De Vrienden van Jacob, onderdeel van landgoed Duin en Kruidberg. Na 5 jaar sluit ze haar loopbaan af als maître van het restaurant en nu kunnen wij met trots melden dat wij Marjolein weer aan ons team hebben mogen toevoegen.

Marije is bij Merlet in het restaurant begonnen als leerling en heeft inmiddels haar opleiding afgerond als Gastronoom-sommelier. Zij is de rechterhand van Marjolein en samen zijn zij verantwoordelijk voor het bediendingsteam van Grand Café Bourgogne.

De keukenbrigade staat onder leiding van Mattijs Kaptein. Met zijn ruime werkervaring creëert chef-kok Mattijs Kaptein een toegankelijke en smaakvolle keuken.
Zijn c.v. kent vele (top)restaurants in binnen- en buitenland. Mattijs is jarenlang onderdeel van het team binnen Merlet en heeft diverse functies bekleedt. Sinds januari 2017 mogen wij hem vol trots de chef kok van Grand Café Bourgogne noemen.