nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
back

Restaurant / Menu / Main courses

Hoofdgerechten

 

NOORDZEE GRIET

grietfilet met gesmolten ganzenlever, gestoofde ossenstaart, sjalot en saus van witte port

DE NOORDERHOEVE

selectie van biodynamische groenten van de noorderhoeve in schoorl met rouille, kruidenmousseline en vinaigrette van olorosso sherry

OOSTERSCHELDE KREEFT (ca. 750 gram)

zacht gegaarde kreeft met ras el hanout, doperwten, appel, verjus en saus van kreeft met kokos en citroengras

BEDELAARSLAM pré-salé

speciaal geselecteerd texels lam, in klei gebakken met voorjaarsgroenten en lamsjus met hibiscus

ANJOU DUIF duizend-en-een-nacht

anjouduif in zoutkorst met mille-et-une-nuits specerijen, groene pistache, granaatappelmelasse en jus royal


Gelet op de zorg die wij aan ieder gerecht wensen te besteden, serveren wij vanaf 7 personen een menu.