nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
back

Restaurant / Menu / Starters

Voorgerechten

SINT JACOBSSCHELP

 

dungesneden, met citrusolie, bloemkoolcouscous en gember geroosterd, met noordzeekrab, miso en anna dutch kaviaar

 

WADDENGOUD ZEEBAARS - TOKIO, JAPAN

 

sashimi – met knolselderij van de barbecue, yuzu en gerookte, geperste kaviaar

sushi – met ‘rijst’ van noordzeekrab, ponzu en wasabi

toro – tartaar van zeebaarsbuik met anna dutch gold kaviaar  

 
LANGOUSTINES   
geroosterde langoustine met krachtige eigen jus, geglaceerde wortel, fris gemarineerde appel en gerookte beurre blanc  
   
FOIE              
gebakken ganzenlever met nashipeer, granaatappelmelasse  
   
NOORD-HOLLANDSE BLAUWE  

klassiek bereid als ballotine en gevuld met ganzenlever, truffel, artisjok en pistache,
krachtige gevogeltejus en saus van morieljes

 

 

Gelet op de zorg die wij aan ieder gerecht wensen te besteden, serveren wij vanaf 7 personen een menu.