nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
back

Hotel / Roomrates

In de weekenden, tijdens vakantieperiodes, in het hoog seizoen en gedurende speciale feestdagen reserveren wij de hotelkamers alleen in combinatie met een arrangement of een à la carte diner in het Restaurant of Grand Café.

Voor individuele kamerreserveringen kunt u bij ons overnachten mits u uw diner gebruikt in ons Restaurant of Grand Café. Wij hebben voor u verschillende arrangementen samengesteld.


Tarieven
De onderstaande kamerprijzen zijn indicatief, u kunt via onze website een reserveringsaanvraag doen om de actuele kamerprijzen voor de door u gewenste data op te vragen. De kamerprijzen zijn per nacht.

Standaard kamer: 121,00 euro

Royale kamer: 195,00 euro

Themasuite: 269,00 euro

De bovengenoemde kamerprijzen zijn exclusief toeristenbelasting. De toeristenbelasting bedraagt € 2,50 per persoon, per nacht.

Voor de actuele kamerprijzen, klikt u op reserveer nu.

Honden
In ons hotel zijn honden toegestaan. De kosten bedragen € 20,00 per nacht voor extra schoonmaakkosten. Voor de goede orde informeren wij u over het feit dat honden in het Restaurant niet zijn toegestaan.

Parkeergarage
U kunt vrij parkeren op onze parkeerplaats, tevens is het mogelijk een plaats te reserveren in onze parkeergarage à 10,00 euro per auto, per dag

Fietsen
Hotelfietsen zijn te huur à € 9,75 per fiets, per dag. De prijs voor een elektrische fiets bedraagt € 25,00 per fiets, per dag.

Roken
Roken is bij Restaurant Hotel Merlet niet toegestaan. 

 

reserve now Gift voucher

Do you have a question about the Kamerprijzen?

Question regarding:
Name: *
E-mail: *
question: *
fields with "*" are required