+31 (0) 72 509 36 44

MENU
zurück

Grand Café / Dinerkaart

SEIZOENSMENU BOURGOGNE
3 GANGEN 32.50 / 4 GANGEN 40.00

 

VOORGERECHTEN

 

Dubbeldoel bavette, geroosterd, met champignon en vinaigrette van kappertjes en soja
of
Gerookte steurfilet met aardappelsalade, mierikswortelcrème en ponzu


TUSSENGERECHT

 

Paddenstoelenragout met truffel tapenade en oude Reypenaer in een krokante korst

HOOFDGERECHTEN

 

Gekonfijte varkenswang met aardappelmousseline, witlof en rode wijn jus met tijm
of
Zeewolf met aardappelmousseline, zuurkool, spruitjes en glaçage met bosui

SUPPLEMENT VERSE FRIET 4.5
SUPPLEMENT SALADE 4.0

 

NAGERECHTEN

 

Salade van stoofpeer, nashipeer en kweepeer met roomijs van kaneel
of
Cheesecake met mandarijnencompote en roomijs van Bastogne koek
of
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood

           MEERPRIJS KAAS                               6.0

 

VOORGERECHTEN

Terrine van eendenlever met compote van appel en specerijen met brioche 15

Bisque d’Homard met gamba, aubergine kaviaar, rouille en kruidenmayonaise 15

Dubbeldoel bavette met champignon en vinaigrette van kappertjes en soja 13

Gerookte steurfilet met aardappelsalade, mierikswortelcrème en ponzu 13

Gepocheerd ei met spinazie, bloemkool, brioche croutons en zwarte truffel 12

Paddenstoelenragout met truffel tapenade en oude Reypenaer in een krokante korst 11

 

HOOFDGERECHTEN *alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet

Entrecôte met roseval aardappel, artisjok en jus van zwarte knoflook 27
supplement eendenlever 5.5

Confit de canard met aardappelmousseline, zuurkool, spekjes en jus royale 24

Gekonfijte varkenswang met aardappelmousseline, witlof en rode wijn jus met tijm 22

Zeebaars met pasta riso, pompoen, topinamboer en saus van gerookte boter 24

Zeewolf met aardappelmousseline, zuurkool, spruitjes en glaçage met bosui 24

Soufflé van aardpeer met witlof, zwarte knoflook en saus van eekhoorntjesbrood 20

 

NAGERECHTEN

Salade van stoofpeer, nashipeer en kweepeer met roomijs van kaneel 9

Cheesecake met mandarijnencompote en roomijs van Bastogne koek 9

Panna cotta van amaretto met abrikoos en roomijs met dulce de leche en nougatine 9

Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood 12