Geniet bij Restaurant Hotel Merlet van een heerlijk verblijf en avondvullend programma. Wij ontvangen u graag bij het theaterconcert in het Merlet Theater. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij de Lounge omgebouwd tot theater waar u kunt genieten van prachtige theaterconcerten.

Op zaterdag 18 november zal er een nostalgisch cabaretprogramma worden vertoond in het Merlet Theater. Inger speelt "Het is Tijd".

De voorstelling bestaat uit sketches, liedjes, verhalen en er is veel interactie met het publiek.

Inger speelt in het stuk zichtzelf. Hoewel haar moeder nooit een theatercarrière aanmoedigde, vormt zij wel een centrale figuur in de voorstelling. zo is er een liedje over haar dementie en de belangrijkste levensles die zij van haar moeder heeft geleerd. Het programma bevat zelfgeschreven teksten en muziek van o.a. enkele liedjes van Toon Hermans.

Het optreden is te reserveren met een lunch voorafgaand of diner achteraf.

Het lunchprogramma start 13:00 uur en is inclusief 3-gangen seizoensmenu en entree voor de voorstelling "Het is Tijd" Het programma zal tot ca. 17:00 uur duren. Reserveer hier voor het optreden inclusief lunch

 

Het dinerprogramma is vanaf 16:00 uur en is inclusief het 3-gangen seizoensmenu na afloop van de voorstelling. Het dinerprogramma duurt tot ca. 20:00 uur. Reserveer hier voor het optreden inclusief diner

 

De prijs van het ticket bedraagt 55,00 euro en is inclusief entree voor de voorstelling "Het is Tijd" en het 3gangen seizoensmenu.

 

Reserveer hier