+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Werken bij / Vacatures bediening

In vrijwel alle toprestaurants in Nederland werken mensen die hun eerste stappen in de tophoreca bij Merlet hebben gemaakt. Voor ons huidige team zoeken wij nu en in de nabije toekomst enkele versterkingen in zowel het bedieningsteam van Restaurant Merlet alsmede Grand Café Bourgogne.

Tevens zijn wij op zoek naar leuke ambulanten / studenten die in het weekend of tijdens de vakanties het team van het Restaurant of Grand Café willen versterken.

 

Part time medewerker Grand Café Bourgogne (m/v)

In Grand Café Bourgogne zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze kandidaat voor de functie van Grand Café bedieningsmedewerker (PT). Ben jij gastgericht, flexibel inzetbaar ook in weekenden en ambitieus? Wil jij deel uitmaken van een leuk team en veel leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor meer informatie of voor sollicitaties kunt u zich richten tot Marjolein Tilstra per telefoon via 072 - 509 36 44 of per e-mail aan m.tilstra@merlet.nl.

Leerling bediening (m/v)

Wij zijn opzoek naar leerlingen (niveau 2,3,4) voor het Restaurant of het Grand Café! Volg jij een BOL of BBL opleiding met passie voor de horeca? Neem contact op met Dhr. Van Bourgonje 072-509 36 44 of info@merlet.nl

 


 

Heeft u een vraag over Vacatures bediening?

Vraag over:
Naam: *
E-mail: *
Vraag: *
Velden met een "*" zijn verplicht