CARABINERO DIEPZEEGARNAAL

ALS RAUWE BOMBE MET BISQUE & XO SAUS

DUINDOORN BES, ZWARTE OLIJF EN KORIANDER

45

 

HOLLANDSE MAKREEL

GEGAARD IN PASSIEVRUCHT MET GARUMSAUS VAN MAKREEL

NORI ZEEWIER EN THAISE BASILICUM

41

 

LANGOUSTINE

GEROOSTERD OP DE PLANCHA MET TANDOORI BISQUE,

BOSPEEN, YOGHURT EN DRAGON

43

 

WAGYU RUND UIT DE SCHOORLSE DUINEN

STEAK TARTAAR MET ZEEUWSE PLATTE OESTER

VERSE WASABI EN “ HIERBAS LAS DUNAS” LIKEUR

39

 

BLOEMKOOL

DIVERSE BEREIDINGEN MET RABARBER

VERSE WASABI EN JAPANSE SHISO BLADEREN

28

 

KREEFT

ZACHT GEGAARD MET GEMBER, PASTINAAK, TIMUT PEPER EN GRAPEFRUIT HEEL 450 GR OF HALF 225 GR

98 / 51

 

NOORDZEE TARBOT

IN BEURRE NOISETTE OP DE GRAAT GEBAKKEN.

DAARBIJ AARDPEER, ZEEWIEREN EN ZWARTE WINTERTRUFFEL

53

 

TEXELS LAM

GEBRADEN FILET EN SCHOUDER MET LAM GEVULDE COURGETTEBLOEM

KOMIJN, GEZOUTE CITROEN & ANSJOVIS

49

 

EEND BEJING STYLE

KROKANTE BORST VAN EEND MET KOMBU ZEEWIER, HOISIN SAUS

EN FIVE SPICES

51

 

KALFSZWEZERIK & VOLENDAMMER PALING

KROKANT GEBAKKEN KALFSZWEZERIK.

MET SHERRY, ARTISJOK

54

 

Meer ontdekken?