+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Grand Café / Dinerkaart

Seizoensmenu Bourgogne - 3-gangen voor 29,95

VOORGERECHTEN

Zwaardvis met quinoa, venkel en kruidenmayonaise
of
Gerookte ribeye met aardappelsalade, tomaat en zwarte knoflook

HOOFDGERECHTEN

Zalm met witte asperges, gerookte boter en hollandaisesaus
of
Kalfssukade met gnocchi, voorjaarsgroenten en bordelaise saus

Supplement Roseval Aardappel   3.5

Supplement Salade  3.5

NAGERECHTEN

Crema catalana met gemberkoek en ijs van specerijen
of
Warm chocoladetaartje met karamelvulling en ijs van passievrucht

of
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood
 supplement kaas      5.0

VOORGERECHTEN

Terrine van eendenlever met vijgencompôte en brioche    € 14,00
     
Gerookte ribeye met aardappelsalade, tomaat en zwarte knoflook    € 12,00
 
Bisque de homard met ravioli van zalm, rouille en aubergine kaviaar   € 14,00
 
Zwaardvis met quinoa, venkel en kruidenmayonaise    € 12,00
     
Risotto van paddenstoelen met spinazie en saus van eekhoorntjesbrood    € 9,00


HOOFDGERECHTEN

 

 

Confit van eend met Kramers zuurkool, aardappelmousseline, spek, paddenstoelen en jus met truffel    € 18,00
     
Gegrilde entrecôte met roseval aardappel, knolselderij en pepersaus
supplement eendenlever
   € 22,00
€ 4,50
     
Kalfssukade met gnocchi, voorjaarsgroenten en bordelaise saus     € 22,00
     
Zalm met witte asperges, gerookte boter en holandaise saus    € 18,00
     
Gnocchi met groenten van de barbecue en schuim van Parmezaanse kaas   € 16,00

 
*alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en roseval aardappel met huisgemaakte mayonaise

DESSERTS

 

 

Framboos met kwark, limoen en munt     € 7,00
     
Crema catalana met gemberkoek en ijs van specerijen    € 7,00
 
Warm chocoladetaartje met karamelvulling en ijs van passievrucht    € 7,00
 
Selectie van kaas van Fromagerie Kef met notenbrood    € 10,00