+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Dinerkaart

Seizoensmenu Bourgogne - 3-gangen voor 29,95

VOORGERECHTEN

Kalfspastrami met balsamicomayonaise, Parmazaanse kaas en antiboise

of
Makreel met quinoa, bleekselderij, appel en vanille

HOOFDGERECHTEN

Schelvisfilet met linquine, basilicum, venkel en beurre blanc met tomaat
of
Diamanthaas met aardappelmousseline, augurk, tomaat en saus met dragon

Supplement aardappelsalade   3.5

Supplement salade  3.5

NAGERECHTEN

Bramen met witte chocoladetaart en ijs van bramen
of
Chocolade met hazelnoot en passievrucht

of
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood
 supplement kaas      5.0

VOORGERECHTEN

Terrine van eendenlever met vijgencompôte en brioche    € 14,00
     
Makreel met quinoa, bleekselderij, appel en vanille   € 12,00
 
Bisque de homard met ravioli van zalm, rouille en aubergine kaviaar   € 14,00
 
Kalfspastrami met balsamicomayonaise, Parmazaanse kaas en antiboise    € 12,00
     
Risotto met rode biet en Amsterdams zuur    € 9,00


HOOFDGERECHTEN

 

 

Diamanthaas met aardappelmousseline, augurk, tomaat en saus met dragon    € 20,00
     
Gegrilde entrecôte met roseval aardappel, knolselderij en pepersaus
supplement eendenlever
   € 22,00
€ 4,50
     
Lam, drie bereidingen, met humus, geroosterde groenten en tomaat     € 22,00
     
Schelvisfilet met linquine, basilicum, venkel en beurre blanc met tomaat     € 18,00
     
Geroosterde groenten met roseval aardappel, kikkererwten en tomaat   € 16,00

 
*alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en roseval aardappel met huisgemaakte mayonaise

DESSERTS

 

 

Bramen met witte chocoladetaart en bramenijs     € 7,00
     
Chocolade met hazelnoot en passievrucht    € 7,00
 
Clafoutis met kers, amandel en mousse van kwark    € 7,00
 
Selectie van kaas van Fromagerie Kef met notenbrood    € 10,00