+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Dinerkaart

Seizoensmenu Bourgogne - 3-gangen voor euro 29,95

VOORGERECHTEN

Steak tartaar met parmaham, Parmezaanse kaas en soja vinaigrette
of
Gerookte heilbot met appel, knolselderij en citroenmayonaise

 

HOOFDGERECHTEN


Confit de canard met aardappelmousseline, zuurkool en jus met truffel
of
Dorade met couscous, tomaat en antiboise
SUPPLEMENT FRIET 3.5
SUPPLEMENT SALADE 3.5

 


NAGERECHTEN


Bananensplit, gegaard in rum caramel met chocolade en vanille ijs
of
Gepocheerde peer met kaneelbavarois, gemberkoek en ijs van steranijs
of
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood
SUPPLEMENT KAAS 5.0

 


HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS GRAAG WETEN!

 

VOORGERECHTEN

Terrine van eendenlever met vijgencompôte en brioche    € 14,00
     
Gerookte Heilbot met appel, knolselderij en citroenmayonaise   € 12,00
 
Bisque de homard met ravioli van zalm, rouille en aubergine kaviaar   € 14,00
 
Steak tartaar met parmaham, Parmezaanse kaas en soja vinaigrette    € 12,00
     
Risotto met paddestoelen en saus van eekhoorntjesbrood     € 9,00


HOOFDGERECHTEN

 

 

Ossenhaas met knolselderij, pastinaak, hazelnoot en jus met balsamico    € 25,00
     
Gegrilde entrecôte met roseval aardappel, knolselderij en pepersaus
supplement eendenlever
   € 22,00
€ 4,50
     
Confit de Canard met aardappelmousseline, zuurkool en jus met truffel    € 22,00
     
Dorade met couscous, tomaat en antiboise    € 18,00
     
Geroosterde groenten met roseval aardappel, kikkererwten en tomaat   € 16,00

 
*alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en roseval aardappel met huisgemaakte mayonaise

DESSERTS

 

 

Bananensplit, gegaard in rum caramel met chocolade en vanille ijs    € 7,00
     

Gepocheerde peer met kaneelbavarois, gemberkoek en ijs van steranijs

 

 € 7,00

 
Warm appeltaartje met vanille ijs, pruim en armagnac    € 7,00
 
Selectie van kaas van Fromagerie Kef met notenbrood    € 10,00