+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Grand Café / Dinerkaart

Seizoensmenu Bourgogne - 3-gangen voor 29,95

VOORGERECHTEN

Bisque de homard met ravioli van zalm, rouille en aubergine kaviaar
of
Steak tartaar met crème van eierdooier, augurk en Parmazaanse kaas

HOOFDGERECHTEN

Zeewolf met risotto, limoen en saus van kokos
of
Lam, drie bereidingen, met humus, geroosterde groenten en tomaat

Supplement roseval aardappel   3.5

Supplement salade  3.5

NAGERECHTEN

Citroentaart met blauwe bessen en sorbet van citroen
of
Hazelnootcake met witte chocolade, passievrucht en parfait van vanille

of
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood
 supplement kaas      5.0

VOORGERECHTEN

Terrine van eendenlever met vijgencompôte en brioche    € 14,00
     
Steak tartaar met crème van eidooier, augurk en Parmazaanse kaas    € 12,00
 
Bisque de homard met ravioli van zalm, rouille en aubergine kaviaar   € 14,00
 
Tonijn, drie bereidingen, met komkommer, tapioca en oosterse vinaigrette    € 12,00
     
Risotto met groene asperge en geitenkaas (met of zonder bacon)    € 9,00


HOOFDGERECHTEN

 

 

Confit van eend met Kramers zuurkool, aardappelmousseline, spek, paddenstoelen en jus met truffel    € 18,00
     
Gegrilde entrecôte met roseval aardappel, knolselderij en pepersaus
supplement eendenlever
   € 22,00
€ 4,50
     
Lam, drie bereidingen, met humus, geroosterde groenten en tomaat     € 22,00
     
Zeewolf met risotto, limoen en saus van kokos    € 18,00
     
Geroosterde groenten met roseval aardappel, kikkererwten en tomaat   € 16,00

 
*alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en roseval aardappel met huisgemaakte mayonaise

DESSERTS

 

 

Citroentaart met blauwe bessen en sorbet van citroen    € 7,00
     
Crema catalana met gemberkoek en ijs van specerijen    € 7,00
 
Hazelnootcake met witte chocolade, passievrucht en parfait van vanille    € 7,00
 
Selectie van kaas van Fromagerie Kef met notenbrood    € 10,00