+31 (0) 72 509 36 44

MENU

Nieuws / Fietstocht Culinair Noordzeearrangement

Fietsen langs de mooiste stranden van Noord Holland en eindigen op een Waddeneiland met een overnachting in twee top-restaurants. Sterrenrestaurants Merlet en Bij Jef hebben een uniek arrangement samengesteld: drie dagen lang genieten van twee uitstekende diners én van een fietstocht langs de prachtige Noord-Hollandse Kust.

 

Uw verblijf start bij Restaurant Hotel Merlet in Schoorl waar u de eerste avond zult genieten van een Gastronomisch 5-gangendiner in het Restaurant. De volgende ochtend staat er een E-bike voor u gereed voor de fietstocht naar Texel. De route leidt u dwars door de hoogste en breedste duinen van Nederland, langs de Hondsbosche zeewering de kustplaatjes Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Julianadorp richting Den Helder. Daar stapt u op de boot naar het Waddeneiland Texel, waar Restaurant Bij Jef u verwent met een Culinair 5-gangendiner. De volgende dag heeft u de mogelijkheid om Texel te verkennen alvorens u met de boot terugvaart naar Den Helder. Daar gaat de route via het binnenland van Noord-Holland, langs Breezand, Anna Paulowna en Schagen over de Westfriese Omringdijk terug naar Schoorl.

Restaurant Merlet is aangesloten bij Alliance Gastronomique en Restaurant Bij Jef  bij  Patrons Cuisiniers (beide hotels behoren tot de Quality Lodgings). 

Voor meer informatie over het arrangement en de bijbehorende prijzen, klik hier