+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Restaurant / Menukaart / Kerstmenu

In het Restaurant serveren wij op 1e en 2e Kerstdag een uitgebreid zes-gangenmenu, Executive chef Jonathan Zandbergen heeft een prachtig menu samengesteld. Indien u dit wenst serveert sommelier Stefan Wierda hier bijpassende wijnen voor u bij. Het Kerstdiner vangt aan om 19:30 uur, wij stellen feestelijke kleding op prijs. De prijs voor het Kerstdiner bedraagt € 110,00 per couvert.

Op Eerste Kerstdag serveren wij in het Restaurant tevens een vier-gangen Kerstlunch inclusief een kerstconcert in de nabij gelegen kerk. The Voice-deelneemster Sanne Mallant verzorgt voor u een prachtig kerstrepertoire. Na het concert serveren wij een glas Glühwein in de tuin van de kerk. De prijs voor de Kerstlunch bedraagt € 89,50 per couvert. 

Executive chef Jonathan Zandbergen heeft het volgende Kerstmenu voor u samengesteld:

Amuse Merlet

 Salade van kreeft met appel en selderij, wintertruffel en gezouten citroen

***

Geroosterde langoustine butternut pompoen, vadouvan, ponzu en gerookte boter

***

 *Terrine van ganzenlever met gelei van hibiscusbloem, vijgencompotte en amandel

***

*Moijto framboos

***

 Gebraden reerug met structuren van hazelnoot uit Piémonte, rode biet en specerijenjus

***

 Medaille d’Or Taittinger 2016
Medaille van duindoornbes, lycheemousse, yuzusorbet en rozen- rozemarijn vinaigrette

 *6-gangen

Klik hier voor het Kerstmenu van Grand café Bourgogne