+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Restaurant / Menukaart / Menu

Traditie en innovatie

Mooie producten, bijzondere internationale smaken, een innovatieve Franse keuken.
Met lokale ingrediënten creëer ik smaakvolle gerechten.
Ik ben altijd op zoek naar de beste producten uit de omgeving.
Met respect voor het dier en voor wat de natuur allemaal geeft. 
Groenten zijn daar belangrijk in omdat ze aangename smaken brengen en licht verteerbaar zijn.
Wat telt is natuurlijk het verhaal van een product. 
De slow food gedachte is er een die goed bij mij past.
Neem de kakelverse zeebaars van visser Jack, gevist van het Schoorlse strand of
 de smaakvolle groenten van Jeroen van boerderij De Noorderhoeve. 

Maar bovenal telt de passie en toewijding van de producent en
 de wijze waarop hij met zijn producten omgaat.
Die passie en toewijding zet ik als chefkok voort in de keuken van Merlet.
Hier serveren wij mooie seizoens gerechten in een werkomgeving vol lef en ambitie!

 

Jonathan Zandbergen

 

GASTRONOMISCH MENU MERLET

Noordzeekrab

 Bio forel

*Waddengoud zeebaars

** Kreeft

Duif

Lambada aardbei

 

 

Menu 4 gangen 65,00
*Menu 5 gangen 79,00
**Menu 6 gangen 95,00
Kaas toevoegen 15,00