+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Restaurant / Menukaart / Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

 

Bio forel  

zacht gegaarde rugfilet met venkel, groene kruiden en gerookte crème fraîche

 
Kreeft (half en heel)  

geroosterde kreeft met ras el hanout, doperwten, appel, verjus en saus van kreeft met kokos en citroengras

 
Duif duizend-en-een-nacht  

anjouduif in zoutkorst met mille-et-une-nuits specerijen, groene pistache, granaatappelmelasse en jus royal

 
Kalfszwezerik  

bereid in hooi met poivrade artisjok, truffel, roseval à la creme en jus van ossenstaart 

 
Pure Wagyu Merlet selectie uit de Schoorlse duinen

 

lokaal biologisch wagyu rundvlees, gebakken eendenlever, cevennen-ui en braadjus   


Gelet op de zorg die wij aan ieder gerecht wensen te besteden, serveren wij vanaf 7 personen een menu.