+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Restaurant / Menukaart / Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

 

WADDENGOUD ZEEBAARS

zeebaarsfilet bien doré met hollandse asperges, gesmolten eendenlever en saus van witte port en sjalot

KREEFT (ca. 750 gram)

geroosterde kreeft met ras el hanout, doperwten, appel, verjus en saus van kreeft met kokos en citroengras

BEDELAARSLAM
In klei gebakken lamsfilet met koffie en ras-el-hanout, auberginefondant met sesam, limoen-yoghurt en lamsjus met hibiscus

ANJOU DUIF duizend-en-een-nacht
anjouduif in zoutkorst met mille-et-une-nuits specerijen, groene pistache, granaatappelmelasse en jus royal

KALFSZWEZERIK

bereid in hooi met poivrade artisjok, truffel, roseval à la creme en jus van ossenstaart 

 


Gelet op de zorg die wij aan ieder gerecht wensen te besteden, serveren wij vanaf 7 personen een menu.