+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Restaurant / Menukaart / Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

 

NOORDZEE TARBOT

tarbotfilet met gesmolten ganzenlever, gestoofde ossenstaart, sjalot en saus van witte port

KREEFT (ca. 750 gram)

geroosterde kreeft met tandoori-specerijen, zacht gegaard buikspek, zuurkool-appelsalade met verjus en saus van gerookte boter

POLDERHAAS OP KONINKLIJKE WIJZE, 
PRIX CULINAIRE "LE TAITTINGER" 2014
gebraden hazenrug met gekonfijte okkernoten, sinaasappel en pompoen,
hazenpeper en klassieke lièvre à la royale

ANJOU DUIF duizend-en-een-nacht
anjouduif in zoutkorst met mille-et-une-nuits specerijen, groene pistache, granaatappelmelasse en jus royal

KALFSZWEZERIK

bereid in hooi met poivrade artisjok, truffel, roseval à la creme en jus van ossenstaart 

 


Gelet op de zorg die wij aan ieder gerecht wensen te besteden, serveren wij vanaf 7 personen een menu.