+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Restaurant / Menukaart / Voorgerechten

Voorgerechten

BIO GEITENKAAS  
geitenkaas, zoutzure komkommer, mierikswortel, kropsla, groene gazpacho  
   
"HERINNERING AAN ZOUTELANDE"  
schelpjes met kruiden, miso, gin-tonic, krab met wortel, gember, limoen, hollandse garnalen met dashi en pompoen  
   
LANGOUSTINE   
geroosterde langoustine met krachtige ponzuboter, zomerbietjes, vlierbloesem, frisse groene appel en kaviaar  
   
FOIE              
gebakken ganzenlever met nashipeer, granaatappelmelasse  
   
PURE WAGYU  

dungesneden wagyu met ganzenlever in lapsang souchong thee, ibericoham, paddenstoelen en jus van ossenstaart

 

 

Gelet op de zorg die wij aan ieder gerecht wensen te besteden, serveren wij vanaf 7 personen een menu.