nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
back

Restaurant / Menu / Kerstmenu

In het Restaurant serveren wij op 1e en 2e Kerstdag een uitgebreid zes-gangenmenu, Executive chef Jonathan Zandbergen heeft een prachtig menu samengesteld. Indien u dit wenst serveert sommelier Stefan Wierda hier bijpassende wijnen voor u bij. Het Kerstdiner vangt aan om 19:30 uur, wij stellen feestelijke kleding op prijs. De prijs voor het Kerstdiner bedraagt € 115,00 euro per couvert.

Op Eerste Kerstdag serveren wij in het Restaurant tevens een vier-gangen Kerstlunch inclusief een kerstconcert in de nabij gelegen kerk. Na het concert serveren wij een glas Glühwein in de tuin van de kerk. De prijs voor de Kerstlunch bedraagt € 94,50 per couvert. Executive chef Jonathan Zandbergen heeft het volgende Kerstmenu voor u samengesteld:



MENU KERST 2017

AMUSE MERLET

***
WADDENGOUD ZEEBAARS
cannelloni van zeebaars met anna dutch gold kaviaar,
jus van knolselderij met yuzu en wintertruffel

***

COQUILLE ST.-JACQUES
geroosterde en gegrilde coquille met witlof, schorseneren,
paddenstoelen ‘royale’ en vinaigrette van sopraffino

***

FOIE
gebakken eendenlever met nashipeer, granaatappel, kamille en vadouvan

***

GIN & GRAPES
verfrissende cocktail van blauwe druiven met vlierbloesem en citroen

***

HERT
gebraden hertenrugfilet met een korstje van kruidkoek en jeneverbes,
knolselderij en specerijenjus

***

BRONTE’S PISTACCHIO
structuren van pistache en witte chocolade met citrus
en vanilleroomijs met kürbiskernöl

Klik hier voor het Kerstmenu van Grand café Bourgogne