nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
back

Restaurant / Menu / Starters

Voorgerechten

WADDENGOUD ZEEBAARS - TOKIO, JAPAN  
sashimi - met knolselderij, yuzu en gerookte, geperste kaviaar
sushi - met 'rijst' van noordzeekrab, ponzu en wasabi
toro - tartaar van zeebaarsbuik met anna dutch gold kaviaar
 
   
"HERINNERING AAN ZOUTELANDE"  
schelpjes met kruiden, miso, gin-tonic, krab met wortel, gember, limoen, hollandse garnalen met dashi en pompoen  
   
LANGOUSTINE   
geroosterde langoustine met krachtige ponzuboter, bio-bietjes, vlierbloesem en frisse groene appel  
   
FOIE              
gebakken ganzenlever met nashipeer, granaatappelmelasse  
   
PURE WAGYU  

dungesneden wagyu met ganzenlever in lapsang souchong thee, ibericoham, paddenstoelen en jus van ossenstaart

 

 

Gelet op de zorg die wij aan ieder gerecht wensen te besteden, serveren wij vanaf 7 personen een menu.